Veilig motorrijden kan niet zonder goede kwaliteit motorkleding. Bij ons vind u de goede kwaliteit voor een mooie prijs. Bent u van plan om motorkleding te kopen, dan helpen wij u graag om de juiste keuze te maken. Waterdichte motorkleding, zomer motorkleding, winter motorkleding, textiel of leer, je vindt het allemaal in onze winkel. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor u veiligheid, en helpen u met het bepalen van je maat.

De dames hebben een eigen gedeelte zodat ze niet tussen de heren kleding hoeven te zoeken.

Motorhandschoenen zijn ook een zeer belangrijke bescherming voor de motorrijder. Wij hebben allerlei soorten en maten op voorraad. Zomer, winter, waterdicht of doorwaai alles met de beste bescherming voor u.

Motorlaarzen of motorschoenen zijn onmisbaar voor u als motorrijder, dus ook daarbij zijn wij u graag van dienst. Met de merken FORMA TCX en RICHA hebben wij de beste kwaliteit voor een leuke prijs. Dit alles in meerdere soorten en maten. Heeft u een merk gezien die wij niet in ons assortiment hebben niet getreurd wij zullen ons best voor u doen om te vinden wat u wilt.